Politika privatnosti i Uslovi korišćenja - Ivana Veličković

Politika privatnosti i Uslovi korišćenja

POLITIKA PRIVATNOSTI SAJTA www.ivanavelickovic.rs

Politika privatnosti: Opšte odredbe

  1. Kada koristite sajt www.ivanavelickovic.rs poveravate nam vaše poverljive informacije. Naša je obaveza da ih štitimo od zloupotrebe i omogućimo vašu kontrolu nad korišćenjem.
  2. Jedna od mera zaštite je i ova Politika privatnosti u skladu sa Opštom uredbom o zaštiti podataka o ličnosti (GDPR) i objavljena kao sastavni deo Uslova korišćenja ovog sajta.

Prihvatanje politike privatnosti

  1. Kao korisnik ovog veb-sajta, njegovom upotrebom prihvatate našu politiku privatnosti i dajete nam saglasnost da podatke, koje na sajtu ostavite, koristimo u skladu sa njom.
  2. Vašu odluku da nam poverite lične informacije, tumačimo kao prihvatanje činjenice da privatnost vaših podataka ne može u svakom trenutku biti garantovana 100%.

Upotreba ličnih podataka

  1. Da bismo uspešno obradili Vaš zahtev ili narudžbu, uspostavili kontakt ili odgovorili na upit, potrebni su nam Vaše ime, prezime, adresa, email i broj telefona.
  2. Moguće je da zatražimo i neke druge informacije u skladu sa zakonom i eventualnim izmenama naše politike zaštite privatnosti koje budemo objavili na ovom sajtu.
  3. Sakupljamo podatke koje vi dobrovoljno ostavite preko ponuđenih formi na sajtu, vreme provedeno na sajtu, stranice koje posećujete, vrstu browser-a i operativnog sistema preko koga posećujete sajt.

Upotreba „cookies“ (kolačića)

  1. Radi poboljšanja sajta i ukupne ponude, prikupljamo i obrađujemo informacije o posetama stranicama našeg sajta, šta se traži ili koristi na bilo koji način.
  2. U tome nam pomažu „cookies“ (kolačiće) kao specifični identifikatori koji omogućavaju bolju interakciju sa vama, kao i više pogodnosti tokom upotrebe sajta.
  • Kolačiće čita samo web server preko vašeg browswer-a u domenu koji ih je poslao.
  • „Cookie“ ne prikuplja lične podatake i ne može da pokrene zlonamerne ili druge programe na uređaju koji koristite.
  1. Ako nastavite da koristite naše veb-stranice, saglasni ste sa upotrebom kolačića sajta.
  2. Radi dodatne zaštite vaše privatnosti, mi Vam pružamo mogućnost da upravljate korišćenjem kolačića na vašem sajtu.

Upotreba e-mailing liste i newslettera

  1. Korisnici ovog sajta imaju mogućnost izbora da budu na mailing listi ili ne. Sa naše mailing liste možete se odjaviti (izbrisati) svaki put kada od nas dobijete obaveštenja o novostima (newsletters) na Vaš kontakt e-mail.

Politika privatnosti i bezbednost podataka

  1. U obavezi smo da vaše lične i poverljive podatke strogo čuvamo i poštujemo. U tom smislu, preduzimamo sve standardne mere za sprečavanje neovlašćenog pristupa vašim podacima. Stoga je moguće da od Vas zatražimo naknadnu proveru identiteta.
  2. Garantujemo da ćemo prikupljati samo osnovne podatke o Vama kao korisnicima ovog sajta i podatke neophodne za naše normalno poslovanje i informisanje.
  3. Vaši podaci su dostupni samo zaposlenim licima zaduženim za povereni posao. Oni su obavezi da podatke štite, da ih ne koriste u druge svrhe i ne daju trećim licima.
  4. Ukoliko budemo primorani da sakupljene informacije ustupimo organima vlasti kao trećoj strani, o tome ćete biti obavešteni da date svoju saglasnost.

Promene politike privatnosti

  1. Zadržavamo pravo da u bilo kom trenutku izmenimo ovu Politiku privatnosti. Svaka izmena postaje važeća u danu njenog objavljivanja na ovoj stranici sajta.
  2. Obaveštenja o promenama ne šaljemo. Činom korišćenja ovog sajta Vi dajete saglasnost sa svim odredbama ove Politike privatnostiUslovima korišćenja sajta i njegovog sadržaja.

Politika privatnosti: Završne odredbe

  1. U Vašem je interesu da ovu Politiku privatnosti pročitate prilikom pristupa sajtu, kako biste se upoznali sa eventualnim izmenama.
  2. Ukoliko sajt koristite nakon objave izmena u našoj Politici privatnosti, smatraćemo da ste sa njima upoznati i da ih u potpunosti prihvatate.

USLOVI KORIŠĆENJA sajta www.ivanavelickovic.rs

Opšte odredbe

Korišćenje usluga i sadržaja sa sajta www.ivanavelickovic.rs, smatra se dokazom da ste upoznati sa Uslovima korišćenja objavljenim na ovoj stranici sajta.

Korišćenje sajta i sadržaja na njemu

  • Ovaj sajt i njegov sadržaj možete koristiti samo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost. Nije dozvoljeno da sadržaj sajta koristite u javne i komercijalne svrhe.
  • Materijali na ovom sajtu su naše vlasništvo zaštićeno autorskim pravima.
  • Neovlašćena upotreba sadržaja sa ovog sajta predstavlja kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima i drugih zakona i propisima koji regulišu ovu oblasti.
  • Sadržaj sa sajta možete preuzimati isključivo za informativne i edukativne svrhe, uz obavezu da oznake autorstva sa originala zadržite na kopijama.
  • Ukoliko želite sadržaje ovog sajta da koristite u druge svrhe koje ovde nisu odobrene, potrebno je da nas kontaktirate u cilju dobijanja dozvole za to.
  • Zabranjeno je na ovaj sajt postavljati protivzakonite i neistinite sadržaje i komentare.
  • Sadržaj na sajtu www.ivanavelickovic.rs nije i ne može biti zamena za psihoterapiju. Korisnik ima punu odgovornost prema doživljaju i prihvatanju sadržaja koji je napisan na sajtu. Autor tekstova i saveta nije odgovoran za korisnikovo prihvatanje i korišćenje sadržaja.

Zaštita podataka

Lične podatke koje kao posetioci i korisnici ovog sajta ostavite na sajtu radi dobijanja bilo koje vrste našeg proizvoda ili usluge, zaštićeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti i našom Politikom privatnosti.

Vaše lične podatke koristimo isključivo za obradu vaših zahteva i komunikaciju sa vama. Informacije, podaci i drugo što ostavljate na ovom sajtu, a nisu vaši lični podaci, ne smatramo poverljivim materijalom i koristimo ih u skladu sa uobičajenom poslovnom politikom.

Linkovi ka drugim web sajtovima

Linkovi (veze) na našem sajtu sa drugim web lokacijama, služe isključivo za vaše dodatno informisanje. Mi ni u kom vidu nismo odgovorni za te web lokacije niti za sadržaje na njima.

Ograničene garancije

Nastojimo da sve prikazano na ovom sajtu bude tačno, da imamo ispravne nazive, specifikacije, fotografije, cene itd.

I pored toga, ne garantujemo apsolutnu tačnost informacija i podataka, primenjivost i kompletnost sadržaja ili apsolutno odsustvo grešaka na ovom sajtu. Moguća su i neka odstupanja od ovih Uslova u zakonski dozvoljenim granicama.

Ograničenje odgovornosti

Ne prihvatamo odgovornost za bilo kakvu štetu ili troškove koji mogu nastati kao posledica upotrebe ili zloupotrebe ovog sajta i sadržaja preuzetog sa njega.

Zaštitni znaci

Logotipi, zaštitni znaci, nazivi, oznake i slično, koji se pojavljuju na ovom sajtu, zaštitni su znaci odgovarajućih subjekata i ne mogu se ni na koji način koristiti bez saglasnosti vlasnika.

Upotreba kolačića

Stranice ovog sajta prikupljaju određene informacija putem kolačića (cookies) poslatih na vaš IT uređaj. Kolačići vama omogućavaju bolje korisničko ikustvo, a nama obezbeđuju informacije o kvalitetu poseta i broju posetilaca.

Kolačiči ne prikupljaju lične podatke i informacije o pojedincima. Svi uzeti podaci su analitičke i zbirne prirode.

Cene i cenovna politika

Cenovna politika je objašnjena na odgovarajućim stranicama ovog sajta. Cene su iskazane u evrima ili u dinarima. PDV je uračunat u cenu.

Završne odredbe

  • Upotrebom ovog sajta www.ivanavelickovic.rs potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove Uslove korišćenja i da ćete ih poštovati.
  • Mi zadržavamo pravo da ove Uslove ažuriramo ili promenimo bez prethodnog upozorenja.
  • Sve promene odredbi ovih Uslova biti će prikazane na ovoj stranici sajta www.ivanavelickovic.rs.
  • U vašem je interesu da povremeno proverite da li su se Uslovi promenili.
  • Pojedine odredbe ovih Uslova korišćenja mogu se podrediti izričito naglašenim uslovima i istaknutim obaveštenjima datim na nekim drugim mestima na ovom sajtu.

Sankcije za kršenje ovih odredbi

U slučaju kršenja odredbi ovih Uslova korišćenja, možemo poslati upozorenje, privremeno ili za stalno blokirati pristup sajtu, podneti prijavu nadležnim organima ili podneti tužbu.

Ovi Uslovi korišćenja i navedene odredbe se tumače u skladu sa zakonima Republike Srbije.

Ove odredbe “Politika privatnosti” i “Uslovi korišćenja” stupaju na snagu 1. Februara, 2021. godine

Kontakt:

kontakt@ivanavelickovic.rs

Call Now ButtonViber, WhatsApp, SMS, poziv